NEVŞEHİR / ACIGÖL - Karapınar İmam Hatip Ortaokulu

Okulumuzda 12 mart programı gerçekleştirildi.

Görsellere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Şbt

3-A sınıfınin yaptığı bilgi yarışması. Çocuklar için güzel bir deneyim oldu. Heyecan dolu yarışmanın kazananları ödül kazandı.

Şbt

2024 yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) Bilgilendirme Notu

Şbt

Okulumuzda Acıgöl İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Ekiplerince Bilgilendirme Semineri Gerçekleşti

Ock

Okul bahçemize öğrencilerimizin eğlenceli etkinlikler yapabileceği oyun alanları çizilmiştir. Emeği geçen öğretmen ve personellerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz öğrencisi Muaz TURAL güreş dalında kendi kilosunda il birincisi olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ock

Okulumuz öğrencileri sinemada "Aybüke: Öğretmen Oldum Ben" filmini izlemişlerdir.

Ara

Okulumuz koordinatörlüğünde ilimiz imam hatip ortaokulları arasında Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından Genç Muhafızlar Hafızlık ve Genç Sada Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma yarışmaları gerçekleştirilmiştir. Yarışmaya Acıgöl Kaymakamı Sayın İsmail BATTAL, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Yusuf YAZICI, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Murat SALTIK, Karapınar Belediye Başkanı Sayın Yasin GÜNEŞ ve Acıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Semih KIRIM konuk olmuşlardır. Genç Muhafızlar Hafızlık yarışmasında öğrencimiz Mustafa AĞIR il birincisi, Genç Sada Kur'an-ı Kerim' i Güzel Okuma yarışmasında öğrencimiz Mustafa BELADA il ikincisi olmuşlardır. Öğrencilerimizi tebrik eder bölge yarışmasında yarışacak olan Mustafa BELADA' ya başarılar dileriz.

Ara

Okulumuz ilkokul öğrencileri şiir dinletisi gerçekleştirdi.

Ara

Okulumuzda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "DURUŞUNU DEĞİŞTİR, HAYATINI GÜZELLEŞTİR" semineri gerçekleştirildi.

Ara

Okulumuzda ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizin katılımıyla yerli malı haftası etkinliği gerçekleşti.

Ara

Okulumuzda 40 hadis ezberleme yarışması gerçekleşti. Kazanan öğrencilere ödüllerini Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Müfettişleri ve Okul Müdürümüz takdim ettiler. Öğrencilerimizi tebrik eder emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzce düzenlenen İmam Hatipler Ortaokul Genç Nida ve Hafızlık yarışmalarında öğrencilerimiz derece elde etti. Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik eder emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Seminere ait görsellere aşağıdan ulaşabilirsiniz.