NEVŞEHİR / ACIGÖL - Karapınar İmam Hatip Ortaokulu

Kas

Etkinliğe ait görsellere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kas

Programa ait görsellere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kas

Okulumuz öğretmenleri ve velilerimiz tarafından Filistin'e destek amaçlı kermes düzenlendi. Görsellere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kas

Türkçe dersindeki müze konulu  etkinlik sebebiyle 3- A sinifi öğrencileri etkinlik gerçekleştirdi. Öğretmen ve öğrencilerimizin emeklerine sağlık.

Kas

Anasınıfı öğrencileri renkleri partilerle öğreniyor.Hem eğleniyorlar,hem de öğrendikleri renkler kalıcı hale geliyor.

Kas

Okulumuz 3A sınıfının hazırladığı hediye Adıyaman' da bulunan kardeş sınıfına ulaşmıştır.

Ekm

Okulumuzda Sayın Acıgöl Kaymakamı İsmail BATTAL, Sayın Acıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Semih KIRIM ve Sayın Karapınar Belediye Başkanı Yasin GÜNEŞ' in katılımıyla Mevlid-i Nebi Programı gerçekleştirildi.

Eyl

Okulumuzda ilköğretim haftası etkinliği ve ilköğretim haftasına yönelik pano çalışması yapıldı.

Haz

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl 3 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan İlköğretim ve Ortaöğretim  Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu yayımlandı. Adaylar sınav başvurularını, 29 Mayıs-16 Haziran 2023 tarihleri arasında gerçekleştirecek.

Başvuru Kılavuzu İçin TIKLAYINIZ

Haz

İmam Hatip Okullarının vizyonu, misyonu, dünü, bugünü ve geleceği konularında farkındalık oluşturmak amacıyla İmam Hatip Okulları Kuruluş Yıl Dönümü Etkinlikleri kapsamında okul içi faaliyetler düzenlendi.

Haz

Kriz yönetimi, öfke ve stres ile başa çıkma yolları konusunda alanında uzman bir kişi davet edildi ve seminer düzenlendi.

Haz

Türkiye ve dünyada gerçekleşen güncel bilimsel ve teknolojik olayların, buluş ve gelişmelerin okul panolarında sergilenmesi sağlandı.

Haz

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Portalı'nda yer alan kazanım testleri, EBA Kazanım Değerlendirme Testleri ve http://yardimcikaynaklar.meb.gov.tr/ , https://ods.eba.gov.tr/ adreslerinden aktif kullanımı için öğrenciler teşvik edildi.MEB'in aylık olarak yayınladığı örnek sorular branş performans değerlendirme sınavları olarak öğrencilere her ay düzenli olarak çözdürüldü.

Haz

Öğrencilerle birlikte doğa gezisi ve uçurtma uçurma etkinliği gerçekleştirildi.

Öğrencilerimizi tebrik ederiz.