NEVŞEHİR / ACIGÖL - Karapınar İmam Hatip Ortaokulu

May

Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Haz

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Gençlik Spor Müdürlüğü işbirliği ile ortaokullar arası futsal turnuvasına katılım sağladık.

Okulumuz futsal takımı turnuvada ilçe şampiyonu olmuştur. Takımımızı çalıştıran Beden Eğitimi Öğretmenimiz Levent SUSAR'ı ve öğrencilermizi  tebrik  ediyoruz.

Haz

Okulumuzda 31 Mayıs 2022 tarihinde resim sergisi ve kermes düzenlendi. Emeği geçen bütün öğrenci, öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Kaymakamımız Sayın Emine KARATAŞ YILDIZ ve kariyer günü etkinliği kapsamında okulumuzdaki öğrencilerle bir araya gelerek kaymakamlık mesleğini tanıttı. Karapınar Belediye Başkanı Sayın Yasin GÜNEŞ'inde yer aldığı etkinlikte kaymakamımıza eşlik etti. Kaymakamımız; kaymakamlık mesleğinin özelliklerini, devletin birimleri ve işleyişini, kaymakam olmak için yapılması gerekenleri, kaymakamlık mesleği için izlenmesi gereken yolu, kaymakamlık mesleğinin gereklilikleri ve sorumlulukları ile kaymakamın yetki ve görevleri hakkında öğrencilerimize bilgi verdi.