NEVŞEHİR / ACIGÖL - Karapınar İmam Hatip Ortaokulu

May

Okul futsal takımımız ilçe futsal turnuvasında grup mücadelesinde 4 Temmuz Ortaokulunu 10-3 yenerek galibiyet elde etmiştir. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

Okulumuzda her yıl düzenlenen bilgi yarışması etkinliğinin ilk aşaması tamamlandı. 5C, 5D, 6A, 6C, 7A, 7B, 8. Sınıf 2. Grup ve 8. Sınıf 3. Grup öğrencileri finale yükseldi. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Etkinliğe dair görsellere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çoşkuyla kutlandı.

Görsellere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Mrt

Okulumuz öğrencilerine Acıgöl Devlet Hastanesi doktorlarından Dr. Mustafa Abdullah KEBUDE ve hemşirelerinden Gül ÖZDEMİR BERK tarafından "HEDEFİMİZ VEREMSİZ BİR TÜRKİYE" konulu sunum yapılmıştır.

Mrt

3-A sınıfı olarak hayat bilgisi dersimizde geçen yerel yönetimler konusu ile ilgili belediye başkanını ziyaret ettik.

Mrt

Kahraman ordumuzun tüm zorluk ve imkânsızlıklara rağmen cansiperane bir şekilde mücadele ettiği sadece Türk tarihinin değil Dünya tarihinin de akışını değiştirerek, zaferle taçlandırdığı tarihin en büyük zaferlerinden olan Çanakkale Zaferinin 109. yılı münasebetiyle bir dizi program düzenlendi.

Mrt

Okulumuzda 12 mart programı gerçekleştirildi.

Görsellere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Şbt

3-A sınıfınin yaptığı bilgi yarışması. Çocuklar için güzel bir deneyim oldu. Heyecan dolu yarışmanın kazananları ödül kazandı.

Şbt

2024 yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) Bilgilendirme Notu

Şbt

Okulumuzda Acıgöl İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Ekiplerince Bilgilendirme Semineri Gerçekleşti

Ock

Okul bahçemize öğrencilerimizin eğlenceli etkinlikler yapabileceği oyun alanları çizilmiştir. Emeği geçen öğretmen ve personellerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz öğrencisi Muaz TURAL güreş dalında kendi kilosunda il birincisi olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ock

Okulumuz öğrencileri sinemada "Aybüke: Öğretmen Oldum Ben" filmini izlemişlerdir.